Hallo,


Ik ben Heleen en sinds juli 2013 de trotse eigenaresse van Studio Helena aan de Dijkstraat 153 in Veenendaal!

Als meisje van een jaar of tien ben ik begonnen met boetseren en daarna eigenlijk nooit meer gestopt.

Ik ben gek op kleur, bloemen en vrolijke onderwerpen en dit komt dan ook naar voren in de beeldjes die ik maak. Vaak zijn het tevreden blije dames met ronde vormen. Ik maak ze van chamotte klei, bak ze en verf ze hierna af met acrylverf en vernis. Op deze manier krijg ik precies de kleurennuances die ik in mijn hoofd heb.

Tegenwoordig werk ik ook met glazuur, vaak voor kleinere werkjes zoals bijvoorbeeld hangers, wierookbakjes en onderzetters.

Ook vind ik het ook leuk om workshops te geven. Dit kan 's ochtends of 's avonds op afspraak. Zo kan ik mijn passie met anderen delen! Voor workshops 'boetseren met klei' spreek ik twee dagdelen van ongeveer drie uur af, één om te boetseren en na een maand weer één om het werk (na drogen en afbakken) af te schilderen of te glazuren.

Met brooddeeg werken we ook wel eens, dat kan in één dagdeel van ongeveer 3 uur onder het genot van koffie/thee en wat lekkers... We maken bijvoorbeeld hangers, kaarsenhouders of iets naar eigen idee.

Zoek een gezellig clubje mensen bij elkaar en bel voor een afspraak. Super leuk!

Met de kinderfeestjes ben ik gestopt wegens deze andere bezigheden.

Mocht je eens langs willen komen om rond te kijken of ben je op zoek naar een creatief cadeautje, op afspraak open ik mijn atelier en ben je zeer welkom.

Mail me op heleen.nijland@gmail.com of bel me op 0650408090.

Leuk! Wie weet, tot ziens!


Heleen Nijland

Dijkstraat 153

3904 DD Veenendaal

Misschien nog goed om te weten, van alle beeldjes en andere spulletjes die ik maak en verkoop gaat de gehele opbrengst naar het KWF!maandag 26 mei 2014

Haak 'tik'

Een paar weken geleden ben ik met mijn moeder naar Engeland geweest en op de boot er naar toe (we hadden zes en half uur de tijd...) heeft ze me leren haken. Ik wilde het al langer proberen, maar iedere keer als ik het in een tijdschrift of op internet opzocht, snapte ik er geen hout van. Als iemand het voor doet is het veel gemakkelijker... Het begon met een leuk broddellapje, waar ik al helemaal gelukkig mee was, maar toen ik weer thuis was heb ik de fijne kneepjes nog eens opgezocht en nu ben ik niet meer te stoppen. Het leuke is dat het zo overzichtelijk is, je kunt het even neer leggen als je druk bent en als je tijd hebt, pak je het gewoon weer op. Super! Hier het resultaat van een aantal uurtjes haakverslaving! Thanxxx Mum!!!


Kussentje
 
Bloemenslinger


Gepimpte jampot

Vaasje van Nutella pot
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten